Hoe een mobiel pinapparaat gebruiken?

betaling pinapparaat

Als je de keuze hebt gemaakt om ook een mobiel pinapparaat te gebruiken dan ben je al goed op weg, dit is namelijk een van de beste investeringen die je maar kunt maken.

betaling pinapparaatNu is het alleen wel zo dat je niet gelijk jouw mobiel pinapparaat kunt gebruiken wanneer je hem in huis hebt. Je zal namelijk een aantal stappen moeten ondernemen voordat je hem daadwerkelijk in gebruik kunt nemen. Wij laten je vandaag deze stappen even kort zien, zo weet je wat je te wachten staat. De vraag wat kost een mobiele pinautomaat komt ook vaak terug. De betere vraag zou zijn wat het op kan leveren!

Via de telefoon pinnen?

Om gebruik te maken van een mobiele pinautomaat is het van belang dat je eerst de bijbehorende app op je telefoon zet. Vervolgens zal je een account aan moeten maken en moeten verbinden met het pinapparaat via bluetooth met je smartphone of tablet.

De apparaten zijn geschikt voor zowel iOS als Android. Dit maakt dit merk geschikt voor nagenoeg alle apparaten die je maar kunt vinden. Als een klant moet betalen, wat moet je dan precies doen? Dan voer je het bedrag in via de app. De betaling zal gewoon kunnen geschieden via het handige mobiel pinautomaat.

De betaling wordt geregistreerd en de app zal je de optie geven om een betalingsbewijs naar het e-mailadres van je klant te sturen. Dit is handig voor de zakelijke klanten die een bewijs nodig hebben voor hun boekhouding, al hangt dit natuurlijk altijd een beetje af van wat de klant graag zelf wilt hebben.